Neymar a intrat în vizorul Autorităţii Naţionale franceze pentru Jocurile de Noroc, după ce starul brazilian al echipei PSG a promovat un cazinou online neomologat, lucru interzis în Franța.

Neymar, PSGFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Antrenorul unei echipe de top și scandalul imens provocat: „Nu putem avea atât de mulți negri și musulmani în echipă”

Neymar, în vizorul autorităţilor franceze după ce a promovat jocurile de noroc

Potrivit RMC Sport, autoritățile s-au sesizat după ce Neymar a pierdut luna trecută un milion de euro la ruletă. Sesiunea a fost transmisă pe canalul de Twitch al brazilianului, în cadrul unui parteneriat comercial cu Blaze, operator care nu este omologat în Franţa.

Jocurile de cazinou online ale operatorilor neomologaţi sunt interzise în Franţa, la fel și promovarea lor, scrie News.ro.

Autoritatea Naţională pentru Jocurile de Noroc încearcă să lupte şi să reglementeze cât mai bine această piaţă emergentă, care este foarte populară în rândul minorilor.

Este vizată în mod special publicitatea realizată în legătură cu această operaţiune. Contextul reclamelor cazinourilor online de pe platformele internaţionale este foarte greu de controlat.

Rămâne de văzut dacă Neymar era în Franţa în momentul live-ului respectiv, notează sursa citată.