​Barcelona și-a exprimat deja intenția de a-l aduce înapoi pe Camp Nou pe Lionel Messi, asta după ce relațiile dintre argentinian și Paris Saint Germain au devenit ușor tensionate. În situația în care va accepta o ofertă din partea catalanilor, Messi va dori să aducă și un coleg de la naționala Argentinei.

Lionel Messi și Angel Di MariaFoto: Juan Mabromata / AFP / Profimedia

>>> Măsurile luate de Barcelona pentru a-l readuce pe Lionel Messi pe Camp Nou

Angel Di Maria, jucătorul cerut de Messi la Barcelona

Barcelona încă nu a rezolvat probleme de ordin financiar și nu își permite să investească sume importante pe piața transferurilor.

Chiar și așa, Joan Laporta încearcă să pregătească o mutare de senzație în vară și să îl readucă pe Lionel Messi pe Camp Nou.

Președintele Barcelonei vrea să ia tot felul de măsuri prin care să îi poată propune lui Leo un contract încă din această vară, iar argentinianul s-ar fi gândit deja și la un nou coleg pe partea de atac.

Jurnaliștii de la elfutbolero.es menționează faptul că Lionel Messi își dorește ca Barcelona să îl aducă și pe Angel Di Maria dacă va sosi pe Camp Nou.

Cei doi au avut întotdeauna o conexiune specială la echipa națională de fotbal a Argentinei, iar Messi vrea să păstreze această conexiune și la viitoarea echipă de club.

Mai mult decât atât, mutarea ar fi una benefică și pentru Barcelona, ținând cont că Di Maria va rămâne liber de contract după despărțirea de Juventus.

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 35 de ani, Di Maria a demonstrat la Campionatul Mondial din Qatar că este în continuare capabil să evolueze la cel mai înalt nivel.

În cele 27 de apariții strânse în acest sezon în tricoul celor de la Juventus, Angel Di Maria are 8 goluri și 7 pase decisive.