După plecarea lui Robert Lewandowski, Eric Choupo-Moting a rămas atacantul numărul unu la Bayern Munchen, dar odată cu venirea lui Thomas Tuchel, bavarezii iau în calcul aducerea unui atacant care a impresionat în Serie A.

Victor Osimhen, NapoliFoto: Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victor Osimhen, dorit în Bundesliga la Bayern - Napoli solicită peste 100 de milioane de euro

În vârstă de 24 de ani, Victor Osimhen este cel mai în formă jucător din Serie A.

Atacantul celor de la Napoli a marcat 21 de goluri în acest sezon de campionat și a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care reamintim Manchester United și Bayern Munchen.

Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, bavarezii au început deja tratativele cu liderul din Serie A, dar italienii solicită peste 120 de milioane de euro în schimbul atacantului nigerian.

Dacă în cele din urmă Bayern va fi de acord să achite minim 100 de milioane de euro în schimbul lui Osimhen, acesta va deveni cel mai scump jucător din istoria clubului.

În prezent, recordul este deținut de Lucas Hernandez, jucător transferat de la Atletico Madrid pentru suma de 80 de milioane de euro, în vara anului 2019.

Până la perioada de transferuri din vară, au mai rămas meciuri de jucat în UEFA Champions League, acolo unde s-a ajuns în faza sferturilor.

Bayern Munchen va juca marți seară împotriva celor de la Manchester City, iar miercuri Napoli va da piept cu AC Milan.

În cursul zilei de luni, mai multe surse din presa externă au confirmat că Victor Osimhen va fi indisponibil pentru meciul tur cu Milan.

Programul sferturilor UCL

11 aprilie

22:00 Benfica Lisabona - Inter

22:00 Manchester City - Bayern Munchen

12 aprilie

22:00 AC Milan - Napoli

22:00 Real Madrid - Chelsea