Manchester United este pe loc de Champions League în acest sezon de Premier League și „diavolii roșii” sunt calificați și în sferturile de finală ale UEFA Europa League, unde vor întâlni Sevilla. Erik ten Hag a făcut deja o strategie pentru următorul sezon și a decis de ce jucători se va despărți la finalul actualei stagiuni.

Harry Maguire, alături de Erik ten Hag - Manchester UnitedFoto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anthony Martial, Harry Maguire și Anthony Elanga, așteptați să o părăsească pe Manchester United în această vară

Erik ten Hag are susținerea conducerii pentru a continua și în sezonul următor pe banca celor de la Manchester United, iar tehnicianul este dispus să se despartă de câțiva fotbaliști în această vară pentru a reîmprospăta lotul.

Potrivit celor de la Daily Mail, Manchester United ia în calcul despărțirea în această vară de cel mai contestat căpitan din istoria clubului, Harry Maguire.

Formația de pe Old Trafford a achitat nu mai puțin de 87 de milioane de euro în schimbul fundașului englez, dar evoluțiile sale au dezamăgit, fotbalistul fiind criticat atât de către suporteri, cât și de către foști jucători ai echipei.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că Maguire ar fi primul care este așteptat să plece de la United, însă acesta va mai fi urmat de alți doi colegi.

Următorul pe listă este Anthony Martial, cel care a fost și împrumutat la Sevilla în sezonul precedent și care își dorește de cel puțin 2 ani să plece de la United. De la 60 de milioane de euro cât au plătit englezii pentru a-l aduce de la AS Monaco, Martial a ajuns să valoreze acum 15 milioane de euro.

Cel de-al treilea jucător de care Manchester United are șanse mari să se despartă la finalul acestui sezon este Anthony Elanga.

Suedezul în vârstă de 20 de ani a strâns 24 de apariții în acest sezon pentru echipa lui Erik ten Hag, dar cel mai probabil ca ajunge la Borussia Dortmund, formație care l-a dorit și în precedenta fereastră de transferuri.

25 de milioane de euro este cota de piață a lui Anthony Elanga conform Transfermarkt.