Tușierul Constantine Hatzidakis l-a lovit cu cotul pe Andy Robertson, iar comisia arbitrilor din Anglia a luat o decizie după remiza dintre Liverpool și Arsenal, scor 2-2.

Constantine Hatzidakis l-a lovit pe Andy RobertsonFoto: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Constantine Hatzidakis, suspendat după ce l-a lovit pe Andy Robertson

Presa engleză relatează că Hatzidakis a fost reţinut de la delegări până la finalizarea anchetei privind incidentul de duminică.

„PGMOL nu îl va mai delega pe Constantine Hatzidakis la meciuri în nicio competiție cât timp FA investighează incidentul în care au fost implicați arbitrul asistent și Andrew Robertson, fundașul lui Liverpool”, a anunțat organismul care conduce arbitrajul din Premier League.

Scena s-a petrecut la pauza meciului de pe Anfield, când arbitrul principal invitase cele două echipe să se îndrepte către cabine.

Internaţionalul scoţian Andrew Robertson s-a apropiat de unul din cei doi tuşieri, Constantine Hatzidakis, pentru a-i spune ceva, probabil să protesteze pentru o decizie. În momentul în care fundașul se apropie de arbitru, acesta ridică braţul şi, cu cotul, îi atinge gâtul jucătorului, scrie News.ro.

Un reporter al Sky Sports, prezent la marginea terenului, a spus că, după incident, Robertson a exclamat: „Mi-a dat un cot în gât! Tuşierul tocmai mi-a dat un cot în gât!”