Calificată în finala Cupei Spaniei după un retur fantastic împotriva Barcelonei pe Camp Nou (4-1 la general), Real Madrid are șanse tot mai mici să îl păstreze pe Carlo Ancelotti după finalul acestui sezon. Italianul este asaltat de oferte până și din Premier League.

Carlo AncelottiFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Carlo Ancelotti poate reveni în Premier League - Chelsea, tentată să îl angajeze pe italian

Real Madrid are șanse mari de a salva și acest sezon.

„Los blancos” sunt calificați în finala Cupei Spaniei, acolo unde vor da peste Osasuna, dar sunt prezenți și în sferturile Ligii Campionilor, unde dau piept cu Chelsea.

Curtat intens de Federația de Fotbal din Brazilia pentru a prelua echipa națională, Carlo Ancelotti nu duce lipsă de oferte și este așteptat să revină în Premier League, la Chelsea.

Chiar dacă formația de pe Stamford Bridge l-a numit antrenor interimar pe Frank Lampard, Todd Boehly are 3 variante de tehnicieni care să preia echipa în vară: Luis Enrique, Julian Nagelsmann și Carlo Ancelotti.

Jurnaliștii de la ESPN anunță că Ancelotti are șanse mari să revină la Chelsea, dar asta doar în situația în care o va părăsi pe Real Madrid la finalul acestui sezon.

Carlo Ancelotti a mai pregătit-o pe Chelsea în perioada iulie 2009 - mai 2011 și a câștigat Premier League, Cupa Angliei și Supercupa Angliei.