Kylian Mbappe este subiect principal de discuție în perioada de transferuri de câteva sezoane, atacantul francez fiind pe lista marilor grupări potente din punct de vedere financiar.

Kylian MbappeFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

PSG l-a declarat netransferabil pe Kylian Mbappe după ultimul scandal făcut de căpitanul Franței

Aproape de o mutare la Real Madrid la jumătatea lui 2022, fotbalistul este din nou în atenția publică în legătură cu o posibilă plecare, în vara acestui an, de la gruparea de pe Parc des Princes.

Ultimele informații de la Paris spun că atacantul a fost declarat netransferabil de către conducătorii arabi ai campioanei Franței.

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul s-a certat recent (în această săptămână) din nou cu oficialii lui PSG după lansarea reclamei la abonamentele pentru stagiunea viitoare.

Mbappe îi acuză pe conducătorii grupării pariziene că se folosesc excesiv de imaginea sa.

Conform Sport.es, în replică, PSG l-a declarat pe Kylian netransferabil, astfel că atacantul se vede obligat să respecte contractul pe care-l are cu campioana din Ligue 1 până în iunie 2024.

În prezent, Mbappe este cotat de siteul de specialitate Transfermarkt la €180 de milioane. Cea mai ridicată valoare pe care a avut-o atacantul a fost de €200 de milioane (ultima dată în decembrie 2019).

Născut pe 20 decembrie 1998, Kylian a sosit la PSG în vara lui 2017 de la AS Monaco, gruparea din Capitala Franței achitând €120 de milioane de euro în schimbul său.

>> Condițiile pe care i le pune Real Madrid lui Kylian Mbappe pentru a ajunge pe Santiago Bernabeu