Relația dintre Kylian Mbappe și Paris Saint Germain devine tot mai tensionată. Parizienii au lansat un clip de promovare a abonamentelor pentru sezonul următor în care apare și Kylian Mbappe, iar atacantul francez a acuzat clubul că s-a folosit de imaginea sa.

Kylian MbappeFoto: DPPI/Jean Catuffe/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kylian Mbappe îi acuză pe cei de la PSG că s-au folosit de imaginea sa pentru promovarea abonamentelor din sezonul următor

Paris Saint Germain a lansat joi un videoclip prin care promovează abonamentele pentru sezonul următor, iar Kylian Mbappe este „actorul principal” în acest material.

Totuși, la vederea imaginilor, starul celor de la Paris Saint Germain nu a reacționat tocmai ok și i-a criticat pe oficialii echipei pentru faptul că s-au folosit de imaginea sa.

„Am văzut acea campanie. În niciun moment nu am fost informat despre conținut și nu am fost de acord ca acel clip să fie promovat. PSG este un mare club, dar nu se cheamă Kylian Saint Germain.” - a spus Kylian Mbappe, potrivit l'Equipe.

Gruparea de pe Parc des Princes a răspuns la mesajul transmis de Mbappe și a șters videoclipul, iar acesta nu mai este disponibil pentru a fi vizualizat pe internet.