Manchester United s-a impus pe Old Trafford în fața celor de la Brentford (1-0), în urma unui duel controlat de „diavolii roșii”. Tot miercuri seară, Newcastle a obținut un nou succes, de această dată pe terenul celor de la West Ham United (5-1).

Jucătorii echipei Manchester UnitedFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

West Ham United, emoții mari pentru rămânerea în Premier League

Având mare nevoie de victorie, echipa antrenată de Erik ten Hag a făcut un meci foarte bun în fața propriilor suporteri, dominând adversara la toate capitolele.

Marcus Rashford a amintit încă o dată faptul că traversează cel mai bun sezon din carieră și a deschis scorul în minutul 27 al partidei, cu al 15-lea său gol în Premier League din acest sezon.

Gazdele au avut nenumărate șanse de a-și dubla avantajul, dar „diavolii roșii” au fost și lipsiți de noroc în fața porții, iar meciul s-a terminat 1-0.

În celălalt meci al serii, Newcastle s-a impus categoric pe London Stadium în fața celor de la West Ham United și a ajuns la 4 victorii la rând în campionat.

Golurile oaspeților au fost marcate de Callum Wilson (min 6 și min 46 ), Joelinton (min 13 și min 90) și Alexander Isak (min 82). Pentru gazde, a punctat Zouma (min 40).

Clasament Premier League

1 Arsenal 72p

2 Manchester City 64p

3 Newcastle 53p

4 Manchester United 53p

5 Tottenham 50