Chelsea este în căutare de antrenor principal după ce l-a demis pe Graham Potter, iar formația patronată de Todd Boehly este aproape de a încheia un acord cu Frank Lampard, care să stea pe banca tehnică până la finalul acestui sezon.

Frank LampardFoto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Frank Lampard, soluția neașteptată pentru banca lui Chelsea - Luis Enrique sau Julian Nagelsmann, variante pentru sezonul următor

Imediat după demiterea lui Graham Potter, Chelsea a pornit discuțiile cu Julian Nagelsmann, dat afară și el recent de Bayern Munchen.

Totuși, londonezii au revenit asupra deciziei și l-au contactat pe Luis Enrique, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei.

Mai mult decât atât, Luis Enrique a zburat miercuri la Londra pentru a negocia contractul său cu Chelsea, dar iată că oficialii alb-albaștrilor au luat o decizie neașteptată.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Todd Boehly ia în calcul varianta Frank Lampard pentru postul de antrenor interimar, până la sfârșitul acestui sezon.

Frank Lampard a mai pregătit-o pe Chelsea în perioada iulie 2019 - ianuarie 2021, iar de la finalul lunii ianuarie este liber de contract după despărțirea de Everton.