Atacantul lui Fulham, Aleksandar Mitrovic a primit o suspendare de opt etape, după ce l-a împins pe arbitrul Chris Kavanagh și a fost eliminat în meciul de cupă cu Manchester United.

Premier LeagueFoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Federația cere sancțiuni mai dure pentru Aleksandar Mitrovic

În minutul 72 al partidei cu Manchester United din sferturile de finală ale Cupei Angliei, disputată pe 19 martie, Aleksandar Mitrovic, Willian și managerul lui Fulham, Marco Silva au fost eliminați, scrie Daily Mail.

După ce Willian blocase o minge cu mâna pe linia porții, Mitrovic și Silva au protestat vehement la adresa arbitrului, iar atacantul sârb l-a împins.

Aleksandr Mitrovic a primit nu mai puțin de opt etape de suspendare, în timp ce managerul s-a ales cu două meciuri în tribune, din partea unei comisii independente.

Totuși, Federație Engleză de Fotbal a anunțat că sancțiunile sunt prea blânde.

„Intenția noastră este să facem apel la ambele sancțiuni, dar înainte vom aștepta motivarea comisiei”, a anunțat FA într-un comunicat.

La momentul izbucnirii scandalului, Fulham conducea cu 1-0, după golul marcat chiar de Mitrovic. Cu doi oameni în plus, Manchester United a câștigat partida cu scorul de 3-1.