Spania este în doliu după ce Paco Naval, fotbalistul celor de la Chipiona, a fost înjunghiat mortal pe o stradă în Cadiz. Acesta avea doar 24 de ani.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Paco Naval, fotbalistul celor de la Chipiona, a fost înjunghiat mortal - Comunicatul celor de la Real Madrid

Fotbalistul care evolua pentru un club de amatori din Spania se afla pe o stradă din provincia Cadiz, când a fost înjunghiat mortal de către un trecător.

Potrivit cotidianului AS, agresorul și-a atacat victima într-un mod barbar și a înjunghiat-o în inimă.

Paco Naval a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, însă s-a solicitat transferul său cu elicopterul la spitalul Puerta del Mar din Cadiz, acolo unde a și decedat.

„Din păcate, rănile au fost mult prea grave, iar fotbalistul a încetat din viață sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30.” - se arată în comunicatul spitalului.

„O nenorocire care ne-a șocat pe toți și care ne întristează total, era un tânăr foarte apreciat, cu toată viața în față.” - au scris și cei din Consiliul Local din Chipiona.

Campioana Spaniei Real Madrid a postat și ea un comunicat pe Twitter, prin care și-a exprimat regretul față de cele întâmplate.

„Regretăm profund moartea lui Paco Naval. Condoleanțe și multă putere familiei, clubului, colegilor și celor dragi. Odihnească-se în pace!”