Kylian Mbappe a fost aproape de a se transfera la Real Madrid în vara anului 2022, însă în ultimul moment, francezul a acceptat o propunere de prelungire a contractului din partea celor de la Paris Saint Germain. De atunci, relațiile dintre cele două părți s-au răcit, iar atacantul parizienilor va trebui să accepte niște condiții dacă va dori să evolueze pentru „los blancos”.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Real Madrid are pentru Kylian Mbappe o propunere salarială inferioară celei de la PSG

Kylian Mbappe a intrat în gura fanilor „los blancos” după ce în vara anului 2022 a refuzat propunerea lui Florentino Perez de a veni la Real Madrid, semnând prelungirea contractului cu Paris Saint Germain.

De atunci, cele două părți nu au mai discutat, deși atât președintele celor de la Real Madrid, cât și Kylian Mbappe și-au declarat respect reciproc.

Mai mult decât atât, Florentino Perez a avut de atunci mai multe declarații prin care a lăsat de înțeles că Mbappe va avea ușa deschisă la Real Madrid, în ciuda problemelor de vara trecută.

Totuși, „los blancos” nu mai au de gând să pățească la fel ca anul trecut și îi propun lui Kylian Mbappe un salariu mai mic față de cel pe care îl încasează acesta la Paris Saint Germain.

În prezent, Kylian Mbappe este cel mai bine plătit jucător din Ligue 1 și primește nu mai puțin de 72 de milioane de euro pe an (brut).

Mai mult decât atât, cei de la Footmercato.net anunță că Real Madrid nu este dispusă să mai negocieze direct cu Paris Saint Germain, după ce anul trecut parizienii au refuzat și oferta de 180 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe.

Sursa citată precizează că oficialii los blancos îl vor pune pe Mbappe să poarte o discuție cu cei din conducerea clubului, în așa fel încât să se ajungă la un consens privind o potențială sumă de transfer.