Atmosfera din tabăra celor de la Paris Saint Germain nu este una prea liniștită. Oficialii clubului parizian sunt preocupați cu prelungirea contractului lui Lionel Messi, dar și găsirea unei soluții dacă argentinianul va pleca de pe Parc des Princes.

Ousmane DembeleFoto: Oleksandr Prykhodko / Alamy / Alamy / Profimedia

Ousmane Dembele, varianta ideală pentru înlocuirea lui Lionel Messi

Zilele trecute, oficialii celor de la FC Barcelona au spus că au început să analizeze tot mai mult o posibilă revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou.

Asta nu a făcut decât să stârnească panică la Paris Saint Germain, care nu este sigură de faptul că proaspătul câștigător al Cupei Mondiale va rămâne și din sezonul următor să evolueze în Ligue 1.

Dacă totuși Lionel Messi se va gândi să accepte oferta unui alt club, actuala campioană a Franței a luat în calcul deja și un posibil înlocuitor pentru starul argentinian.

Jurnaliștii de la El Nacional anunță că Ousmane Dembele este principala prioritate a celor de la Paris Saint Germain dacă Lionel Messi va decide să nu își prelungească acordul cu formația de pe Parc des Princes.

Mai mult decât atât, PSG ar avea parte și de un avantaj în cazul în care ar opta pentru aducerea lui Dembele.

Sursa menționată precizează că în vara acestui an, Dembele va avea o clauză de reziliere de doar 50 de milioane de euro, asta în condițiile în care Barcelona a achitat nu mai puțin de 140 de milioane de euro când l-a transferat de la Borussia Dortmund.

Chiar dacă a lipsit foarte mult din cauza accidentărilor, Ousmane Dembele a reușit să marcheze 40 de goluri și să ofere 41 de assist-uri în 178 de apariții pentru catalani.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Dembele, conform Transfermarkt.