Telenovela Mbappe este departe de a ajunge la final, dar există deja o dată la care francezul vrea să devină în sfârșit jucătorul lui Real Madrid: vara anului 2024.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kylian Mbappe își dorește să joace pentru Real Madrid

Internaționalul în vârstă de 24 de ani este decis să își realizeze visul de a juca pentru Real Madrid, convins că timpul trece, iar câștigarea Champions League cu Paris Saint-Germain rămâne o iluzie, scrie AS.com.

Deși ar dori să părăsească Parisul chiar din această vară, clubul francez nu pare dispus să îl lase să plece. Mbappe a luat legătura cu conducătorii madrileni și i-a anunțat că din sezonul 2024-2025 se va alătura echipei.

Contractul prelungit în primăvara anului trecut de PSG, prevedea o clauză prin care se prelungea automat până în 2025, în cazul câștigării Ligii Campionilor.

Real Madrid așteaptă ca jucătorul să fie cel care face primul pas, după negocierile eșuate de anul trecut și nu este dispusă să-l semneze decât liber de contract.

În ceea ce privește condițiile unei eventuale înțelegeri, spaniolii sunt dispuși să își mențină oferta din trecut, dar nu este exclus ca pretențiile financiare ale lui Kylian Mbappe să scadă.