După eliminarea din optimile Ligii Campionilor, Paris Saint-Germain pregătește lotul pentru sezonul viitor, dar încă există incertitudini în privința a doi titulari, Lionel Messi și Sergio Ramos.

Sergio Ramos si Neymar (centru)Foto: Ariel Schalit / AP - The Associated Press / Profimedia

Al-Hilal îi oferă 30 de milioane de euro pe an lui Sergio Ramos

În cazul căpitanului Argentinei, negocierile de prelungire a contractului continuă, deși conducerea clubului are motive de pesimism, scrie AS.com.

Clubul încă nu i-a oferit o variantă de reînnoire lui Sergio Ramos, iar eventualele negocieri au fost amânate până la finalul actualei stagiuni. Fundașul andaluz are însă o ofertă greu de refuzat din Arabia Saudită.

Al-Hilal i-a propus o primă înțelegere pe doi ani, cu un salariu net de 30 de milioane de euro pe sezon, dar ar putea ajunge chiar la 50, în cazul unor negocieri mai dure.

Țara arabă încearcă să atragă tot mai multe vedete pentru a oferi fotbalului o expunere mai mare, așa cum a reușit deja cu transferul lui Cristiano Ronaldo.

Deși a devenit titular de bază în echipa lui Galtier, Ramos are la Paris un salariu lunar de 791.000 de euro, iar în cazul unei prelungiri, clubul nu exclude o ofertă inferioară.

Chiar dacă la Al-Hilal ar câștiga de patru ori mai mult, fundașul spaniol nu a luat încă o decizie.