După ce s-a spus că a refuzat convocarea la naționala U20 a României, Cătălin Cârjan a acordat un amplu interviu, în care a dezvăluit printre altele că Mihai Stoichiță este cel care face schimbările la naționalele de juniori.

Mihai StoichitaFoto: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

Oficialul FRF îl vrea în continuare pe Cârjan la echipa națională

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a dezmințit că este cel care decide tot la naționalele de tineret și a anunțat că fotbalistul legitimat la Arsenal Londra va fi convocat în continuare.

„De ce nu întrebați antrenorii de la echipele naționale? (n.r. dacă Stoichiță se implică în selecții și schimbări). Să fim serioși! Nu vreau să-i răspund lui Cîrjan, un băiat pe care îl urmăresc foarte mult.

El a refuzat convocarea că a zis că are meciul mai importante cu Lyon și Milan. România U21 - Steaua a avut loc în data 17.11 la ora 13:00 și România - FC Argeș pe 21.11. Meciurile cu Arsenal și Milan au avut loc în 08.12 și 13.12. Nu se fac acest lucruri la loturile naționale! (n.r. să impună cineva schimbările).

Nimeni nu are voie să se atingă de antrenorii care decid componența echipei. Le dau sfaturi, dar nu le impun absolut nimic. Când vrei să fii văzut de antrenorii echipei naționale dacă tu nu te prezinți la convocări? Vă întreb și eu. Cum se poate integra un astfel de jucător? Am citit că a fost văzut doar 10 minute la un antrenament.

Nu e adevărat. Au fost Emil Săndoi, Vlad Munteanu și Marius Niculae să-l vadă la un antrenament la Arsenal. Săndoi a plecat la jumătatea antrenamentului pentru că trebuia să-l vadă și pe Politic, dar au rămas Niculae și Vlad Munteanu.

Va fi în continuare observat și chemat la echipele naționale unde poate să joace. Mi se pare că se creează o problemă falsă. Eu nu cred acest lucru (n.r. că sunt jucători chemați pe pile). Când mă contactează un părinte eu chem doi sau trei martori la mine în birou. Nu vreau niciodată să stau de vorbă singur”, - a anunțat Mihai Stoichiță, la DigiSport.