Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați jucători din lume la ora actuală, englezul fiind dorit de Manchester City, Liverpool, Real Madrid și chiar Manchester United. Borussia Dortmund încearcă să se pregătească pentru o vară grea și i-a propus mijlocașului un salariu astronomic.

Jude BellinghamFoto: osnapix / imago sportfotodienst / Profimedia

Borussia Dortmund îi oferă lui Jude Bellingham cel mai mare salariu din istoria clubului

Cotat în prezent la 110 milioane de euro conform Transfermarkt, Jude Bellingham este unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai lumii la ora actuală.

Borussia Dortmund nu își dorește să îl cedeze pe mijlocașul englez în vârstă de 19 ani, iar oficialii clubului iau în calcul să îl facă pe Bellingham cel mai bine plătit fotbalist din cadrul echipei.

În prezent, Jude Bellingham încasează anual aproximativ 2.9 milioane de euro pe an, iar cei de la BILD precizează că Borussia Dortmund i-a propus englezului un salariu anual de 15 milioane de euro, în cazul în care acesta semnează prelungirea contractului.

La momentul actual, Sebastien Haller este cel mai bine plătit jucător din tabăra nemților, aproximativ 10.75 milioane de euro pe an.

Mai mult decât atât, Borussia Dortmund vrea să îi stabilească lui Bellingham și o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, față de 115 milioane de euro, cât ar fi în prezent.

10 goluri și 6 pase decisive sunt cifrele lui Jude Bellingham în acest sezon la Borussia Dortmund.