Conducerea celor de la Paris Saint Germain se gândește la obiectivele echipei din sezonul următor, iar francezii au pus deja ochii pe un fundaș care a impresionat în Serie A.

Kim Min-jae, NapoliFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Min-jae, fotbalistul care a impresionat la Napoli

Paris Saint Germain și-a ratat cel mai important obiectiv din acest sezon, câștigarea UEFA Champions League, iar gruparea de pe Parc des Princes se pregătește deja pentru sezonul ce urmează.

Potrivit celor de la PSGhub, campioana Franței își dorește să reîmprospăteze defensiva cu aducerea lui Kim Min-jae, fundașul celor de la Napoli.

Sursa citată precizează că jucătorul în vârstă de 26 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 52 de milioane de euro, ce poate fi activată în primele două săptămâni ale lunii iulie.

Napoli a plătit 18 milioane de euro pentru a-l aduce pe Kim Min-jae de la Fenerbahçe, iar acesta a impresionat la primul său sezon în Serie A. Formația antrenată de Luciano Spalletti domină autoritar campionatul Italiei și Kim Min-jae este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, alături de Kvaratskhelia și Victor Osimhen.

Sud-coreeanul a fost adus pentru a-l înlocui pe Kalidou Koulibaly, plecat la Chelsea, și a punctat de două ori în actuala stagiune pentru Napoli.

Jose Mourinho și l-a dorit pe Kim Min-jae la Tottenham

Într-un interviu oferit la începutul acestui an, Jose Mourinho, în prezent antrenor la AS Roma, a precizat că și l-a dorit pe Kim Min-jae pe vremea când o pregătea pe Tottenham Hotspur.

„Am vrut să-l iau pe Kim Min-jae când eram la Tottenham. Am vorbit de mai multe ori cu el, oferta noastră era de 5 milioane de euro, dar cei de la Fenerbahce au vrut 10 milioane de euro.

Pentru Tottenham nu a fost posibil la acea vreme să plătească suma respectivă. Acum, uitați-vă la Kim, e un fotbalist de top.” - spunea atunci Jose Mourinho.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Kim Min-jae conform Transfermarkt.

Acesta are 47 de selecții și 3 goluri la echipa națională de fotbal a Coreei de Sud.