Andy Brehme a devenit celebru pe rețelele sociale după ce a postat din greșeală imagini cu partenera sa de viață dezbrăcată.

Andy Brehme si trofeul Cupei Mondiale de FotbalFoto: FRANK KLEEFELDT / AFP / Profimedia

Andy Brehme și partenera dezbrăcată filmată din greșeală

Campion mondial cu Germania la turneul final găzduit de Italia în 1990, fostul fundaș al nemților a uitat să oprească filmarea, iar în cadru pe finalul materialului și-a făcut apariția prietena topless.

Imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale, iar Andy este singurul „vinovat” de cele întâmplate în locuința de vacanță de pe marginea lacului Garda.

„Râdem acum de cele întâmplate, iar eu fac mișto de Andy, expertul meu în social media”, glumește Susanne Schaefer, partenera de viață a fostului apărător german.

„Acum toată lumea știe ce parteneră grozavă am. Nu ar fi trebuit să apară pe net imaginile astea, dar acum nu pot decât să mă amuz. Pe viitor ar fi mai bine ca Susanne să filmeze”, a fost de părere Brehme.

În vârstă de 62 de ani, Andy Brehme a transformat penaltiul care a făcut-o pe Germania campioană mondială în 1990 (1-0 în finala de pe Olimpico din Roma cu Argentina lui Diego Maradona).