Franța a început excelent campania de calificare pentru Campionatul European din 2024 și a învins Olanda cu scorul de 4-0. Numit căpitan al echipei naționale, Kylian Mbappe a precizat în preajma cărui coleg se simte în siguranță pe teren.

Kylian Mbappe și Adrien RabiotFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Noul căpitan al Franței anunță obiectivul selecționatei lui Didier Deschamps

Adrien Rabiot, lăudat de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe și-a luat în serios rolul de căpitan al echipei naționale de fotbal a Franței și a înscris o dublă în primul meci din grupele preliminare pentru Euro 2024.

Jucătorul celor de la Paris Saint Germain i-a pasat și decisiv lui Antoine Griezmann (cel care se declarase nemulțumit de faptul că parizianul va fi noul căpitan).

Potrivit celor de la RMC Sport, starul celor de la Paris Saint Germain l-a lăudat pe Adrien Rabiot (Juventus), despre care a povestit că dă o siguranță foarte mare echipei atunci când se află pe teren.

„Rabiot este un jucător care a ajuns la maturitate, și din punct de vedere fotbalistic, și în viața lui. Se vede că este un cu totul alt jucător și om. Am avut șansa să-l cunosc la Paris cu mult timp în urmă. Este un jucător calm, care este sigur de puterile lui. Știe ce face. Personal, îmi dă multă încredere. Când știu că îl am în spate, îmi dă multă încredere. Știu că este ceva solid.

Face bine lucrurile, a câștigat importanță în această echipă, o vedem pe teren, dar și în grup se afirmă din ce în ce mai mult. Este benefic pentru echipa Franței și pentru el. Pentru că eu cred că talentul l-a avut întotdeauna.” - a spus Kylian Mbappe.

Rabiot se află în ultimele luni de contract cu Juventus și mijlocașul nu are de gând să își prelungească înțelegerea cu formația din Serie A.

Mai mult decât atât, PSG ia în calcul să îl readucă pe Parc des Princes pe Rabiot.