Paris Saint-Germain pregătește deja remanierea lotului pentru perioada de mercato din vară, după dezamăgirea eliminării din Champions League suferită în fața lui Bayern Munchen.

Rafael LeaoFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rafael Leao, înlocuitorul perfect pentru Leo Messi

Echipa pariziană încearcă mai multe lovituri pe piața transferurilor, iar în fruntea listei se află atacantul Rafael Leao de la AC Milan, scrie Fichajes.net.

Portughezul este considerat înlocuitorul perfect pentru Messi, care își încheie în vară contractul cu PSG și nu pare că ar avea intenția de a-l prelungi.

Posibila plecare a căpitanului Argentinei ar obliga clubul să aducă o nouă vedetă care să alcătuiască tridentul ofensiv de top, alături de Kylian Mbappe și Neymar.

Contractul lui Rafael Leao expiră în vara lui 2024 și nu a ajuns încă la un acord de prelungire, iar clauza sa de reziliere este de 120 de milioane de euro.

Din cauza situației sale contractuale, AC Milan s-ar putea vedea nevoită să îl vândă la un preț mai mic, decât să îl piardă gratis peste un an.

Personajul cheie în acest transfer este Luis Campos, directorul sportiv al francezilor care a colaborat cu Rafael Leao în perioada când amândoi se aflau la Lille.