Bayern Munchen este pe cale să îl demită pe Julian Nagelsmann, după rezultatele slabe din ultima perioadă din campionat. Campioana Germaniei a pierdut ultimul meci din Bundesliga la Leverkusen și se află în prezent pe locul 2, după Borussia Dortmund.

Julian NagelsmannFoto: ANGELIKA WARMUTH / AFP / Profimedia

Julian Nagelsmann, out de la Bayern Munchen - Thomas Tuchel, favorit să preia banca bavarezilor

Cotidianul BILD anunță faptul că Bayern Munchen l-ar fi demis pe antrenorul Julian Nagelsmann.

Calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni în dublă manșă pe Manchester City, Bayern nu are un parcurs foarte bun în campionat, acolo unde se află pe poziția secundă, la un punct în spatele Borussiei Dortmund.

Cele două se vor întâlni pe data de 1 aprilie, la Munchen, dar se pare că cei din conducerea campioanei Germaniei au ajuns la capătul răbdării cu Julian Nagelsmann.

Învins în ultima etapă la Leverkusen (2-1), Julian Nagelsmann a acuzat persoane din interiorul clubului, precizând că aceștia au perturbat atmosfera din vestiar cu anumite „scurgeri” de informații.

Marele favorit pentru a-l înlocui pe Julian Nagelsmann este Thomas Tuchel, antrenorul german rămas liber de contract după despărțirea de Chelsea.