Real Madrid anunță o campanie de transferuri impresionantă la vară, iar mai mulți jucători de top se află pe lista actualei campioane a Spaniei. Unul dintre aceștia a fost dorit chiar și de Barcelona.

Bernardo Silva, Manchester CityFoto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

Bernardo Silva, varianta de rezervă pentru Real Madrid dacă va pica transferul lui Jude Bellingham

Prioritatea numărul 1 a celor de la Real Madrid pentru vara acestui an este mijlocașul englez Jude Bellingham.

Totuși, „los blancos” s-ar putea să fie ușor descurajați de concurența acerbă pentru semnătura fotbalistului de la Borussia Dortmund.

Liverpool, Manchester City și mai nou Manchester United și-au anunțat deja intențiile de a-l achiziționa pe Bellingham, iar în cazul în care acesta nu va ajunge pe Santiago Bernabeu, madrilenii au deja o variantă de rezervă.

Portughezul mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025, iar anul trecut, Barcelona a încercat să îl achiziționeze.

Recent, fotbalistul a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo, iar acolo a precizat că ia în calcul un transfer în vară, doar că momentan se concentrează pe îndeplinirea obiectivelor cu Manchester City.

„Sincer, nimic din ce se vorbește nu mă afectează. Încerc să dau tot ce am mai bun și, apoi, se poate întâmpla orice. Mai sunt trei luni din acest sezon și multe lucruri importante pentru care să luptăm, ca Champions League, pe care ne-am dorit întotdeauna să o câștigăm.

Dacă vom câștiga titlul, va fi al cincilea în șase sezoane, ceea ce este o performanță uriașă. Mai avem și Cupa Angliei, pe care am câștigat-o o singură dată de când sunt aici.” - a spus internaționalul portughez.

În prezent, Bernardo Silva este cotat la 80 de milioane de euro conform Transfermarkt.

50 de milioane de euro au plătit cei de la Manchester City pentru Bernardo Silva. Acesta a fost adus de la AS Monaco în vara anului 2017 și de atunci a strâns 290 de apariții, a marcat 52 de goluri și a oferit 56 de pase decisive.