Bojan Krkic, fotbalistul care era văzut drept următorul Lionel Messi la Barcelona, se va retrage din activitate, anunțul urmând să fie făcut oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc în complexul clubului catalan, informează MARCA.

Bojan Krkic, BarcelonaFoto: JORGE GUERRERO / AFP / Profimedia

Bojan Krkic se va retrage la 32 de ani - A jucat pentru Barcelona, AS Roma și AC Milan

Bojan Krkic era văzut unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai celebrei academii La Masia, dar anxietatea l-au condus pe acesta către o carieră presărată cu multe aventuri nereușite la diverse echipe din Europa și nu numai.

Acesta reușise să se impună la doar 17 ani la prima echipă a Barcelonei, iar în 2008 a fost pe punctul de a merge cu naționala Spaniei la Campionatul European.

„La 17 ani, viața mea s-a schimbat complet. Corpul meu mi-a spus să mă opresc.” - spunea spaniolul într-un interviu.

Bojan Krkic a rezistat pe Camp Nou până în anul 2011, după care și-a încercat norocul la diverse echipe, cum ar fi: AS Roma, AC Milan, Ajax Amsterdam, Stoke City, Mainz 05, Alaves, Montreal și la final Vissel Kobe.

Imediat după despărțirea de clubul din Japonia, ibericul a încercat să își găsească un nou angajament, însă, din lipsă de oferte, a decis să se retragă definitiv din activitate.

Bojan Krkic își va lua rămas bun de la fotbal în cadrul complexului clubului care l-a lansat în fotbalul profesionist.