Barcelona a câștigat duminică seară derby-ul cu Real Madrid (2-1) și s-a distanțat la 12 puncte în fruntea LaLiga. Catalanii au suferit o pierdere importantă în compartimentul defensiv, după ce Ronald Araujo a reclamat probleme musculare la terminarea partidei.

Ronald Araujo de la FC BarcelonaFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ronald Araujo s-a accidentat și va lipsi de la naționala Uruguayului

Ronald Araujo nu a avut parte de o seară prea bună în duelul cu Real Madrid.

Fundașul uruguayan și-a înscris în propie poartă după ce a fost ibzit de minge în față, iar la finalul partidei a avut nevoie de gheață pentru a ameliora niște dureri musculare.

Luni, catalanii au emis un comunicat de presă prin intermediul căruia au precizat că fundașul a suferit o accidentare și că va fi indisponibil în următoarea perioadă.

„Testele efectuate în această dimineață arată că Ronald Araujo a suferit o accidentare la mușchii aductori. Este indisponibil și recuperarea va determina disponibilitatea sa.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

Naționala Uruguayului va disputa două partide amicale în zilele următoare, cu Japonia (24 martie) și Coreea de Sud (28 martie), iar Araujo nu va mai putea ajunge din cauze medicale.