Tottenham Hotspur va încheia un nou sezon fără trofeu, iar echipa din Londra este aproape sigură de faptul că Antonio Conte nu va continua pe banca tehnică, în urma declarațiilor dure de după remiza cu Southampton (3-3). Patronul clubului a decis că vrea să își vândă cel mai bun jucător.

Harry Kane, TottenhamFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Harry Kane, scos la vânzare - Englezii cer 100 de milioane de euro

Harry Kane, cel mai bun marcator din istoria clubului Tottenham, va termina și acest sezon fără un trofeu, asta după ce echipa sa a fost eliminată și din optimile UEFA Champions League de AC Milan.

Echipa antrenată de Antonio Conte are mari emoții și pentru un loc de UEFA Champions League în sezonul următor, fiind în prezent pe locul 4. Aceștia au un avans de doar două puncte față de Newcastle, care are de disputat și două restanțe.

În ultimul meci de campionat, Tottenham a plecat cu un singur punct de la ultima clasată Southampton, iar Antonio Conte a fost destul de acid la adresa elevilor săi.

„Sunt 11 jucători care intră pe teren, văd fotbaliști care nu vor să se ajute unul pe celălalt și nu joacă cu inima.

Se întâmplă asta pentru că așa sunt ei obișnuiți aici, sunt obișnuiți cu asta. Nu joacă pentru ceva important. Nu vor să joace sub presiune, nu vor să joace cu stres. E ușor așa. Asta este povestea lui Tottenham.

Patronul e de 20 de ani aici și nu au câștigat nimic, dar de ce? Până acum am încercat să ascund situația dar acum, nu, pentru că repet, nu vreau să văd ceea ce am văzut astăzi pentru că este inacceptabil și este inacceptabil pentru fani.” - a spus imediat după meci Antonio Conte.

După un nou sezon care va fi mai mult ca sigur unul ratat, patronul celor de la Tottenham s-a decis să îl vândă chiar din această vară pe Harry Kane.

Atacantul englez va intra în vară în ultimul an de contract, iar prelungirea nu este o variantă pe care Kane o ia în calcul.

Tottenham speră să obțină suma de 100 de milioane de euro în schimbul lui Harry Kane și să primească acești bani într-o singură tranșă.

Așa, londonezii ar reuși să transfere un înlocuitor pe măsură, pentru ca echipa să fie capabilă să lupte pentru toate obiectivele propuse.

Principala favorită pentru a-l transfera pe Kane este Manchester United, care se află într-o căutare disperată de atacant.