PSG a fost eliminată de Bayern Munchen din Champions League, iar duminică a fost învinsă acasă de Rennes, scor 2-0, în etapa a 28-a din Ligue 1. În timpul partidei de pe Parc des Princes, Lionel Messi a fost fluierat de suporterii parizieni.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Barcelona îl așteaptă „cu brațele deschise” pe Lionel Messi

După victoria din El Clasico, Sergi Roberto a afirmat că nu înțelege de ce Messi este tratat astfel de fanii lui PSG și a spus că jucătorii echipei FC Barcelona îl aşteaptă „cu braţele deschise” pe argentinian, dacă acesta va lua decizia de a se întoarce pe Camp Nou.

„Îl aşteptăm cu braţele deschise. Cine nu ar dori revenirea lui Messi? Până la urmă, nu vrem să vorbim prea mult despre asta, pentru că cel care trebuie să decidă este el, preşedintele, antrenorul sau oricine, dar dacă este vorba de jucători, noi îl aşteptăm chiar acum.

Nu înțeleg de ce a fost fluierat de fanii lui PSG. Are parte de un sezon bun la Paris și ei îl consideră vinovat pentru eliminare (nr. din Champions League)” - Sergi Roberto, unul dintre cei mai buni jucători în meciul cu Real Madrid (2-1).

După meciul cu Rennes, Messi a plecat cu capul plecat la vestiare, fără să-i mai salute pe suporterii parizieni alături de coechipierii săi.

Contractul lui Messi cu PSG expiră pe 30 iunie, iar printre opţiunile sale se numără şi o posibilă revenire la FC Barcelona, clubul la care a cunoscut cele mai mare succese din cariera sa.