Faza acestui weekend vine de la un meci din liga secundă din Egipt, dintre Suez SC și Al-Nassr (3-1). Centralul partidei a anulat un gol, după ce a fost chemat la marginea terenului de spectatorii care reclamau un henț.

Minge de fotbalFoto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Arbitrul Mohamed Farouk a anulat un gol după ce a văzut înregistrarea de pe telefonul unui spectator

Suez SC și Al-Nassr s-au întâlnit într-un meci din liga secundă din Egipt, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor.

Într-un anumit moment al jocului, oaspeții au reușit să restabilească egalitatea la 2-2, iar centralul partidei a fost protagonistul unui moment incredibil.

Suporterii echipei gazdă au început să protesteze pentru un presupus henț la golul înscris de vizitatori, iar arbitrul a luat decizia de a veni la marginea terenului.

În liga secundă din Egipt nu există VAR, dar în cele din urmă s-a găsit o soluție care a stârnit proteste din partea oaspeților

Un suporter a filmat faza golului înscris de oaspeți, iar după mai multe minute în care a vizualizat cu atenție acțiunea, arbitrul a luat decizia de a anula golul.

Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru gazde, iar cei de la Al-Nassr au protestat vehement și au precizat că îl vor da pe arbitru în judecată.

Mai mult decât atât, arbitrul a fost escortat la ieșirea din stadion de poliție.