Liverpool are parte de un sezon de coșmar, iar echipa de pe Anfield a aflat deja că va rămâne fără Roberto Firmino, decis să plece în vară. Mai mult decât atât, trupa lui Klopp riscă să rămână și fără cel mai important om al echipei.

Mohamed SalahFoto: Jon Super / AP / Profimedia

Mohamed Salah vrea să joace în LaLiga - Real Madrid și Barcelona, principalele opțiuni ale egipteanului

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Mohamed Salah ia în calcul să o părăsească pe Liverpool în vara acestui an.

Fotbalistul egiptean își dorește foarte mult să joace în LaLiga, astfel că va forța un transfer la un club de top din Spania.

Cotat la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt, Mohamed Salah consideră că la Liverpool s-a încheiat un ciclu după perioada fantastică 2018-2020. Atunci, „cormoranii” au câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor și Premier League.

Potrivit footmercato.net, Mohamed Salah ar opta pentru un transfer la Real Madrid sau chiar FC Barcelona. Doar una din cele două ar fi capabile să îi satisfacă pretențiile financiare ale lui Salah.

În victoria istorică obținută de Liverpool în duelul cu Manchester United (7-0), Mohamed Salah a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise în Premier League în tricoul lui Liverpool (129 de goluri).

293 de apariții a strâns Mohamed Salah în tricoul celor de la Liverpool. Fotbalistul are în total 178 de goluri și 74 de pase decisive pentru echipa antrenată de Jurgen Klopp.