După Real Madrid, Manchester City și Liverpool, Manchester United este al patrulea club care intră în cursa pentru transferului fotbalistului englez Jude Bellingham. Borussia Dortmund este gata să facă un profit uriaș de pe urma sa.

Jude BellinghamFoto: osnapix / imago sportfotodienst / Profimedia

Jude Bellingham este dorit de Real Madrid, Liverpool și Manchester City

Cu 33 de apariții, 10 goluri și 6 pase decisive în actualul sezon pentru Borussia Dortmund, Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați fotbaliști din lume.

Dacă Real Madrid, Liverpool și Manchester City și-au exprimat deja intenția de a-l transfera pe mijlocașul englez, Manchester United este o altă formație de top care va intra în cursa pentru semnătura acestuia.

Oficialii celor de la Borussia Dortmund au anunțat că nu se vor despărți de internaționalul englez pentru o sumă de sub 125 de milioane de euro, iar jurnaliștii de la The Telegraph scriu că Manchester United se va înscrie și ea în lupta pentru fotbalistul în vârstă de 19 ani.

„Rămâne de văzut dacă United intră oficial la licitație, având în vedere bugetul de transfer care urmează să fie pus la dispoziția lui Erik ten Hag în această vară, dar există un interes real.

Manchester City se află în cursa puternică pentru Bellingham – alături de Liverpool și Real Madrid –, iar Manchester United și-a înregistrat acum interesul. Chelsea nu a exclus posibilitatea de a face o ofertă, dar acceptă că nu se numără printre favoritele pentru semnătura lui Bellingham.

A existat un sentiment în lumea fotbalului că Bellingham ar putea favoriza un transfer pe Anfield, dar alte cluburi nu acceptă acest lucru și discuțiile sunt în desfășurare.

Borussia Dortmund insistă că încă mai vrea să-l păstreze pe Bellingham, cel puțin pentru un sezon, și că nu este sigur că mijlocașul va pleca la sfârșitul acestei stagiuni.”

În vara anului 2020, Borussia Dortmund șoca lumea fotbalului și plătea nu mai puțin de 25 de milioane de euro în schimbul lui Jude Bellingham, fotbalist care evolua atunci la Birmingham, în liga a treia din Anglia.

Dacă îl vor vinde pe Bellingham în această vară, nemții vor face un profit uriaș de pe urma acestuia.