Dinamo București s-a calificat duminică în play-off-ul pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc, iar oficialii „câinilor” își doresc să joace meciul cu CSA Steaua București pe Arena Națională din București.

Suporterii echipei Dinamo BucurestiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Toate detaliile despre play-off-ul și play-out-ul Liga 2

Dinamo București - CSA Steaua București, derby-ul din Liga 2 - „Câinii” visează la revenirea în SuperLiga

Dinamo s-a calificat cu mari emoții în play-off-ul pentru promovarea în SuperLiga, după ce a remizat cu Politehnica Timișoara, scor 1-1.

Într-o atmosferă superbă pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a încheiat sezonul regular pe locul 6, profitând de parcursul slab al celor de la Unirea Slobozia în clasamentul de 3, din care a mai făcut parte și Gloria Buzău.

Cele 3 au fost la egalitate de puncte la final de sezon regular, dar ialomițenii au stat cel mai prost la capitolul meciuri directe.

Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo București, a vorbit într-un interviu acordat celor de la GSP despre programul pe care îl va avea echipa în play-off, dar și despre varianta ca meciul cu CSA Steaua București să se dispute pe Arena Națională.

„Tragerea la sorți e bună pentru Dinamo. Meciurile cu adversarii mai bine clasați sunt pe final. E bine pentru noi. Ne așteptăm să avem un număr mare de fani în play-off.

Vrem să jucăm tot pe Arcul de Triumf, dacă se poate. Meciul cu CSA Steaua încercăm să-l jucăm pe Arena Națională.” - a precizat acesta.

Programul celor de la Dinamo în play-off (tur)

Etapa 1 / 19 martie

Dinamo București – Gloria Buzău

Etapa 2 / 2 aprilie

Unirea Dej – Dinamo București

Etapa 3 / 6 aprilie

Dinamo București – Oțelul Galați

Etapa 4 / 9 aprilie

CSA Steaua – Dinamo București

Etapa 5 / 16 aprilie

Dinamo București – Politehnica Iași

Datele returului: Etapa 6 – 22 aprilie / Etapa 7 – 30 aprilie / Etapa 8 – 4 mai / Etapa 9 – 7 mai / Etapa 10 – 14 mai.