Chiar dacă sezonul său s-a încheiat din cauza accidentării suferite în meciul de Ligue 1 cu Lille (4-3), presa din Anglia scrie că Neymar s-a decis la ce echipă își va încheia cariera de fotbalist.

Neymar, PSGFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neymar își dorește să se retragă din fotbal la Paris Saint Germain - Brazilianul vrea să aducă trofeul UEFA Champions League pe Parc des Princes

Potrivit jurnaliștilor de la The Athletic, Neymar ia în calcul să rămână la Paris Saint Germain până la finalul carierei.

Cel mai scump fotbalist al planetei are contract cu Paris Saint Germain până în vara anului 2027, iar Neymar are de gând să își prelungească actuala înțelegere cu francezii.

Deși s-a zvonit că va pleca chiar în această vară în Premier League la Chelsea, sau că va pleca în vara anului 2024 la un alt club de top din Europa, Neymar este convins că se va retrage la actuala campioană a Franței.

Neymar a sosit pe Parc des Princes în vara anului 2017, atunci când a și devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Nu mai puțin de 222 de milioane de euro au plătit cei de la PSG pentru „perla” Braziliei, care a strâns în total 173 de apariții, 118 goluri și 77 de pase decisive.

În tot acest timp, Neymar a câștigat alături de Paris Saint Germain 4 titluri de campion al Franței, 3 cupe ale Franței, două cupe ale Ligii Franței și 4 supercupe.

În competițile europene, Neymar a prins o singură finală de Champions League alături de PSG, cea din 2020, când Bayern s-a impus cu scorul de 1-0.

Dacă va rămâne la Paris Saint Germain, cum își și dorește, Neymar vrea să conducă echipa pariziană către o altă finală de Champions League, pe care să o și câștige.