Liderul Arsenal Londra a reușit o victorie categorică în deplasarea de la Fulham, scor 3-0, în timp ce Manchester United a scos un rezultat de egalitate cu Southampton, 0-0, deși a evoluat cu un om mai puțin.

Martin Odegaard, Arsenal - Premier LeagueFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fulham – Arsenal 0-3, în etapa a 27-a din Premier League

Elevii lui Mikel Arteta au ajuns la a cincea victorie consecutivă în Premier League, după rezultatul de duminică, iar Leandro Trossard a oferit toate cele trei pase de gol.

Gabriel a deschis scorul în minutul 21, cu o lovitură de cap în urma unui corner. Tot cu o lovitură de cap a marcat și Gabriel Martinelli în minutul 26, după o centrare din partea stângă.

Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungiri ale primei reprize de Martin Odegaard, cu un șut din interiorul careului.

Arsenal Londra ocupă primul loc în Premier League cu 66 de puncte, cu cinci mai mult peste a doua clasată, Manchester City.

Manchester United – Southampton 0-0, în Premier League

Ultima clasată, Southampton, a reușit un punct pe Old Trafford, după ce gazdele au evoluat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

Manchester United a rămas în zece jucători în minutul 34, când Casemiro a intrat cu talpa pe tibia lui Alcazar. Deși primise inițial galben, brazilianul a fost eliminat după intervenția VAR.

Trupa lui Erik ten Hag rămâne momentan pe podium cu 50 de puncte, cu 16 mai puțin decât liderul Arsenal.