Cu trei luni înainte de finalul sezonului, Real Madrid are șapte jucători la final de contract, iar alți patru care au evoluat mai puțin ar putea părăsi echipa. Una dintre principalele probleme este prelungirea contractului lui Karim Benzema.

Benzema (Real Madrid)Foto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Benzema solicită mai mulți bani la Real Madrid

Deși era anunțată ca sigură prelungirea contractului cu încă un sezon, Karim Benzema i-a surprins pe oficialii clubului solicitând o creștere salarială considerabilă, scrie Sport.es.

Francezul este al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lot, după Hazard, iar conducerea nu dorește o mărire salarială, după un sezon marcat de accidentări în care performanțele sale au scăzut.

Într-o situație asemănătoare se află și Nacho, fundașul solicitând un angajament pe doi ani, deși Real oferă prelungiri de câte un sezon jucătorilor trecuți de 30 de ani.

Dacă Mariano va părăsi sigur Madridul la finalul sezonului, Kroos, Modric, Asensio și Ceballos au viitorul incert. Lor li se alătură Hazard, Odriozola, Vallejo și Lunin, care nu mai sunt considerați jucători de bază.

Erling Haaland, dorit în locul lui Benzema

În cazul unei despărțiri de fostul „Balon de Aur”, clubul trebuie să aducă un marcator de același calibru, iar Haaland este principala opțiune.

Deși clauza de transfer a norvegianului intră în vigoare abia din 2024, anchetele împotriva lui Manchester City pentru încălcarea fair-play-ului financiar ar putea facilita transferul acestuia la Real Madrid.