Având venituri impresionante și un stil de viață opulent, afișat mai mereu pe rețelele de socializare, tot mai mulți sportivi au căzut pradă hoților în ultima perioadă.

Angel Di Maria și soția lui, Jorgelina CardosoFoto: Juan Soliz / AFP / Profimedia

Cel mai recent caz de acest gen s-a consemnat în urmă cu 2 săptămâni, în timpul meciului din campionatul Franței, dintre Marseille și PSG, când hoții au pătruns în casele lui Marquinios de la PSG și Payet de la Marseille.

10 fotbaliști care au fost jefuiți

1. Fede Valverde - acesta a fost mai ”norocos” hoții găsindu-i în casa din Madrid doar 10 mii de Euro.

2. Robert Lewandovski a fost deposedat-nu prin alunecare- de un ceas în valoare de 69 de mii de EURO.

Incidentul s-a produs în momentul în care Lewandowski a coborât geamul maşinii sale pentru a acorda autografe, în apropierea Centrului sportiv Joan Gamper din Sant Joan Despi, Barcelona.

Atacantul polonez a urmărit hoțul pe jos în speranța că-și va recupera singur ceasul, care a fost confiscat de polițiști din mâinile hoțului ulterior, scrie Dailymail.

3. Pau Pogba - acesta a căzut pradă unui furt inedit, hoții punând mâna pe medalia sa de campion mondial câștigată în 2018.

4. Carlos Henrique Casimiro - mijlocașul transferat în vara trecută la Manchester United pare că nu a scăpat de blestemul hoților acesta fiind jefuit și pe vremea când juca pentru Real Madrid. Nici hoții din Manchester nu a fost prea blânzi cu el lăsând-ul fără bijuterii, bani și haine în valoare de peste 100 de mii EURO.

5. Romelu Lukaku - atacantul de la Inter e un pasionat al mașinilor, dar achiziția unor mașini scumpe nu este lipsită de risc in zilele noastre. Acesta a fost privat de un Rolls Royce care a costat 290 de mii EURO.

6. Riyad Mahrez- aceasta deține o colecție impresionantă de ceasuri care din păcate e mai săracă acum.

Jefuitorii lui Riyad Mahrez au fost prinși după 2 ani și 5 luni. La momentul jafului, investigatorii au constatat că cei patru i-au făcut lui Mahrez o pagubă de 570.000 de euro. După ce au dat spargerea, hoții au sustras trei ceasuri de lux (un Richard Mille de 230.000 de lire, un Rolex Daytona de 40.000 și un Rolex Day Date de 35.000), niște brățări Cartier, estimate la 150.000 de lire și 50.000 de lire sterline cash.

7. Angel Di Maria - argentinianului i s-au furat bijuterii și ceasuri în valoare de 500 de mii de Euro.

Locuinţa lui Angel Di Maria din apropierea Parisului a fost ţinta unui jaf, în prezenţa familiei argentinianului, în timp ce acesta evolua pentru PSG contra lui Nantes (1-2), pe Stadionul „Parc de Princes”.

Argentinianul, care juca atunci la PSG, a aflat de cele întâmplate chiar în timpul meciului cu Nantes și a fost înlocuit în minutul 62, după care a plecat imediat acasă.

Unul dintre cei acuzați, Reda B., este implicat și în cazul spargerii de la locuița lui Julian Draxler, la finalul lui februarie 2021.

În aceeași seară în care Di Maria a fost jefuit, colegul său de la acea vreme, Marquinhos, a fost și el victima spărgătorilor. Doi bărbați au fost condamnați la 7 ani de închisoare.

8. Lui Memphis Depay i s-au furat bunuri în valoare de 1,5 milioane EURO.

9. Mauro Icardi - La ce salariu încasează la Galatasaray, hoții s-au gândit că acesta nu va simți paguba. Vedetei i s-au furat bunuri în valoare de 1.5 milioane de Euro.

Atacantul argentinian fusese jefuit și în 2015 la Milano de doi bărbaţi, în timp ce îşi parca maşina. Citeşte întreaga ştire: Mauro Icardi, jefuit la Milano ca în Vestul Sălbatic. Hoţii au dispărut pe un scuter

10. Marco Veratti - doi tineri din Paris i-au furat bijuterii în valoare de un milion euro dar și 2 milioane cash.

Şase persoane, între care un român, au fost arestate în cadrul anchetei privind furtul din locuinţa în care era cazat internaţionalul italian Marco Verratti . Conform presei spaniole, patru din cei şase suspecţi reţinuţi sunt albanezi, iar ceilalţi sunt un spaniol şi un român, care ar fi constituiţi într-o bandă organizată specializată în furturi.