Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, pe care evoluează în meciurile de acasă FC Argeș, urmează să fie demolat și în locul său se va construi o nouă arenă, după cum a anunțat primarul Cristian Gentea.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Stadion nou pentru FC Argeș la Pitești

„Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi, 9 martie 2023, desfiinţarea imobilului Complex Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti, în vederea realizării pe acelaşi amplasament a obiectivului de investiţii Construire Stadion Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti. Procedurile de demolare şi, ulterior, de construire a noii arene fotbalistice vor începe după apariţia Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial”, a anunțat Cristian Gentea pe rețelele de socializare.

Stadionul actual, numit iniţial „1 Mai”, apoi „Municipal”, şi din 2002, „Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964, scrie News.ro.

Viitorul stadion va purta, de asemenea, numele Nicolae Dobrin şi va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice.