Următoarea perioadă de transferuri îl va avea în prim-plan pe Goncalo Ramos, fotbalistul celor de la Benfica Lisabona ce a atras atenția cluburilor de top din Europa.

Goncalo Ramos, Benfica LisabonaFoto: Bruno de Carvalho/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Madrid intră în cursa pentru transferul lui Goncalo Ramos

Real Madrid este în căutare de înlocuitor pentru Karim Benzema, iar oficialii „los blancos” îl au în vedere pe Goncalo Ramos, fotbalistul celor de la Benfica Lisabona.

Cum Benzema este în ultimele luni de contract cu formația de pe Santiago Bernabeu, jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu că Goncalo Ramos ar fi o variantă bună și de viitor pentru campioana Spaniei.

În 34 de apariții strânse în acest sezon pentru Benfica Lisabona, Goncalo Ramos a marcat 23 de goluri și a oferit 9 pase decisive.

Chiar în meciul jucat împotriva celor de la Club Brugge (5-1), Ramos a devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria clubului portughez care reușește să puncteze și să ofere un assist într-un singur meci de UEFA Champions League, în secolul 21 (21 de ani și 260 de zile).

Goncalo Ramos are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro

Dacă la prima vedere mutarea sa la Real Madrid pare ușoară, spaniolii se lovesc de clauza de reziliere uriașă a jucătorului portughez.

Nu mai puțin de 120 de milioane de euro ar trebui să achite Real Madrid pentru jucătorul de doar 21 de ani, în cazul în care l-ar transfera din vara anului 2023.

Goncalo Ramos este sub contract cu Benfica Lisabona până în iunie 2026.