Cu 3 goluri în ultimele 4 jocuri la Genoa, Radu Drăgușin este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai „grifonilor”.

Radu DragusinFoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Radu Drăgușin, ales jucătorul lunii februarie la Genoa - A fost cumpărat definitiv de la Juventus

Formația antrenată de Alberto Gilardino este pe locul 2 în Serie B după 28 de etape, loc direct promovabil în Serie A.

În luna februarie, Genoa a obținut două victorii și un rezultat de egalitate. De asemenea, „genovezii” au înregistrat și o înfrângere, cu Parma (0-2). În toate cele 4 partide, Radu Drăgușin a fost integralist.

Mai mult decât atât, internaționalul român a și punctat în duelurile cu Modena (2-2) și Spal (3-0), iar fanii l-au votat drept cel mai bun jucător din luna februarie.

Nici în luna martie Drăgușin nu a evoluat rău. Fundașul central a fost titular atât în duelul cu Cagliari (0-0), cât și în partida cu Cosenza (4-0), când a și înscris al treilea gol din acest sezon.

Grație parcursului foarte bun din campionat, Genoa l-a achiziționat definitiv pe Drăgușin pentru suma de 5.5 milioane de euro.

Radu Drăgușin a fost inclus și în echipa ideală a etapei cu numărul 28 în Serie B.

Radu Drăgușin, aflat pe lista stranierilor convocați de Edi Iordănescu

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăgușin a fost inclus de Edi Iordănescu și pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru partidele cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Ținând cont de faptul că Vlad Chiricheș va rata primul meci din preliminariile Euro 2024 din cauza unei accidentări, este foarte posibil ca Radu Drăgușin să fie chiar titular în defensiva lui Edi Iordănescu.