Sezonul acesta este încheiat pentru Neymar. Brazilianul a suferit o accidentare gravă în meciul cu Lille, iar fotbalistul celor de la PSG va fi operat la ligamente, la o clinică din Doha.

NeymarFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samir Nasri îl apără pe Neymar - Brazilianul ar fi mers la poker la o zi după eșecul din tur cu Bayern Munchen

După meciul tur din optimile Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, Neymar a fost susprins la un restaurant din Paris în timp ce juca poker.

La acel moment, Kylian Mbappe a transmis un mesaj indirect către colegul său.

„Este important ca fiecare jucător să se odihnească bine și să mănânce bine.”

Samir Nasri, fost internațional francez, este unul dintre cei care rezonează cu stilul lui Neymar, iar fostul fotbalist i-a luat apărarea acestuia într-un interviu pentru Canal +.

„Accidentarea lui Neymar este o pierdere pentru mine. Uităm prea repede ce a făcut la începutul sezonului. Să nu mai vorbim despre stilul lui de viață. Nu și-a sucit glezna pentru că a jucat poker sau pentru că a mâncat un McDonald's, nu.”

Christophe Galtier, antrenorul parizienilor, a reacționat și el la câteva zile după ce Neymar a participat la un turneu de poker.

„Ceea ce a spus Kylian după meci este exact ce a spus și în vestiar. Nu o să asociez asta cu jocul ehipei. Nu o să asociez declarația lui Kylian cu fotografia lui Neymar într-un restaurant.

Am vorbit cu Ney și i-am spus ce cred eu. El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker, mai ales că e pasionat. I-am spus ce cred eu despre fotografia apărută. Nu e nevoie să amestecăm lucrurile.” - a declarat atunci antrenorul parizienilor, conform RMC Sport.

Jurnalistul Daniel Riolo preciza că Neymar a fost prezent la un turneu de poker, unde intrarea era de 10 mii de euro.

Neymar a precizat în nenumărate rânduri că este pasionat de jocurile de cărți.