Karim Benzema se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid, iar accidentările suferite în acest sezon i-au pus pe gânduri pe oficialii clubului de pe Santiago Bernabeu, care iau în calcul să aducă un nou atacant care să ocupe postul de titular.

Karim BenzemaFoto: Alvaro Medranda/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dușan Vlahovic, favoritul lui Florentino Perez - Kylian Mbappe sau Erling Haaland, variante de rezervă și foarte costisitoare

Karim Benzema s-a accidentat deja de 7 ori în actuala stagiune, iar Real Madrid a suferit fără vârful francez în primul 11.

Câștigătorul Balonului de Aur din 2022 a fost decisiv în sezonul precedent pentru „los blancos”, aceștia reușind să câștige titlul în Spania și UEFA Champions League.

Ajuns la vârsta de 35 de ani, Karim Benzema este destul de sensibil și s-a accidentat destul de des în acest sezon.

Conform jurnaliștilor de la Transfer News Live, Florentino Perez ia în calcul aducerea unui alt atacant care să ocupe postul de titular la Real Madrid.

Favoritul acestuia este Dușan Vlahovic, atacantul celor de la Juventus Torino. Vârful sârb în vârstă de 23 de ani ar fi și varianta cea mai bună din punct de vedere financiar.

Ținând cont că Juventus nu traversează o perioadă bună din punct de vedere financiar, mutarea s-ar putea concretiza pentru o sumă de sub 100 de milioane de euro. El este cotat la 88 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Campioana Spaniei îi are în vedere și pe Kylian Mbappe și Erling Haaland, dar ambele variante ar implica niște costuri uriașe în cazul unui potențial transfer.

Chiar recent, oficialii celor de la Paris Saint Germain au precizat că nu ar renunța la Kylian Mbappe pentru o sumă de sub 200 de milioane de euro.

Totodată, Erling Haaland ar fi de asemenea o variantă foarte costisitoare, ținând cont de faptul că se află sub contract cu Manchester City până în vara anului 2027.