După accidentarea gravă suferită la începutul anului 2022, Ianis Hagi a revenit pe teren pentru Rangers, însă numărul de minute primite de acesta nu este cel pe care și-l dorește internaționalul român.

Ianis HagiFoto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a jucătorilor selecționați de Edi Iordănescu

Gică Hagi a oferit un interviu pentru scoțienii de la Rangers Review, iar tehnicianul celor de la Farul Constanța a vorbit despre perioada destul de dificilă prin care trece Ianis.

Ianis Hagi nu a fost inclus de selecționerul Edi Iordănescu pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru primele partide din grupa de calificare la Euro 2024, dar Gică este de părere că nivelul acestuia va crește în următoarea perioadă.

„Ianis a avut foarte mult ghinion să se accidenteze, deoarece adversarul său nu a intenționat să îl lovească. A fost o accidentare gravă… Foarte gravă! Nu a fost doar o accidentare tipică la genunchi.

S-a întors, a muncit foarte mult și văd deja cât de fericit este că a revenit. Dar a trecut doar o lună de când s-a întors și trebuie să aibă mare grijă, pentru că a fost ieșit din circuit timp de peste un an!

Nu poți să stai în afara circuitului un an și să te aștepți ca, după doar o lună, să fii la curent cu tactica și, mai ales, cu aspectul fizic al jocului.

În această perioadă s-a maturizat. Chiar dacă a fost accicdentat, s-a uitat la fotbal și îl înțelege foarte, foarte bine acum. Dacă se va întoarce un jucător mai bun?

Cred că da! Este sănătos și puternic mental.” - a declarat Gică Hagi.

Ianis Hagi a bifat doar 45 de minute în ultimele 5 partide jucate de Glasgow Rangers.

7 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi conform Transfermarkt.