Penalizată de federația italiană cu 15 puncte, Juventus nu mai scapă de probleme: Paulo Dybala a afirmat că gruparea torineză încă nu i-a plătit o parte din salariu, chiar dacă acesta evoluează acum la AS Roma.

Paulo DybalaFoto: Ettore Griffoni/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juventus trebuie să-i plătească 3,7 milioane de euro lui Paulo Dybala

Argentinianul a acceptat să încaseze mai târziu 3,7 milioane de euro, constând într-o parte a salariului pe sezonul 2020-2021, pentru a permite clubului să facă față problemelor din pandemie.

„Nu-mi amintesc când mi-a plătit Juve ultimul salariu, dar știu foarte bine că Juventus îmi mai datorează bani.

Când am făcut acordul de amânare a plății salariilor, știam că, dacă mai aveam contract, restanțele urmau să fie plătite în tranșe la următoarele salarii, dacă plecam trebuiau să mă plătească imediat.

Știu că Juventus are ultima ocazie să plătească acele aproximativ 3 milioane în luna aprilie. Dacă nu, avocatul meu va face cereri în scris, deși sper să nu ajungem atât de departe. Îmi vreau banii înapoi, dar fără niciun proces, evitând astfel probleme pentru mine și pentru Juventus” - Paulo Dybala, audiat timp de o oră și un sfert la 21 februarie în cadrul anchetei Prisma, potrivit Gazzetta dello Sport.

Dybala a jucat la Juventus Torino în perioada 2015 - iunie 2022, iar acum este legitimat la AS Roma.

Juventus Torino a fost penalizată luna trecută de federația italiană cu o depunctare de 15 puncte, iar gruparea a depus apel la Comitetul Olimpic Italian (CONI).