Leo Strizu a anunțat după victoria cu Petrolul Ploiești că își dă demisia din funcția de antrenor principal al echipei FCSB, iar la conferința de presă și-a motivat decizia.

Leo StrizuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leo Strizu, deranjat de „cârtița” din interiorul clubului FCSB

Strizu, care a stat pe banca tehnică doar pentru că deținea licența Pro (Mihai Pintilii fiind cel care pregătea de fapt echipa), a afirmat că în interiorul clubului se află o „cârtiță” și a fost deranjat de modul în care a fost prezentată situația sa în presă.

„Am stat foarte mult și m-am gândit, am luat această decizie, că e grea sau ușoară, corectă sau nu, pentru că îmi ajunge.

Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură foarte, foarte negativă.

M-am gândit săptămâna asta, dar nu știu cine e această sursă din interiorul clubului, sunt curios și eu să aflu cine este această persoană și să îmi spună în față unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, n-am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Din partea mea, nu cred că ați auzit vreodată vorbe urâte la adresa colegilor. Această sursă a inundat în permanență presa cu lucruri urâte despre mine.

Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului” - Leo Strizu, la conferința de presă, citat de DigiSport.

În presă au apărut în ultima perioadă informații potrivit cărora Strizu nu mai era nici măcar primit în vestiar, iar în această iarnă nu a însoțit echipa în cantonamentul din Antalya.

Potrivit As, favorit să ocupe funcția de antrenor principal al echipei în perioada următoare este Dacian Nastai, tehnicianul echipei Unirea Constanța (ultimul loc din Liga 2).

Nastai are licența Pro, iar relația dintre cele două cluburi este una foarte apropiată. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a mai pregătit echipele Olimpia Satu Mare, Silvania Șimleu-Silvaniei și Luceafărul Oradea.