​Marius Șumudică va împlini sâmbătă vârsta de 52 de ani, iar tehnicianul român a anunțat că a luat o decizie drastică și se va retrage din fotbal.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică vrea să petreacă mai mult timp cu familia

Antrenor în prezent la Al-Raed (locul 11 în Arabia Saudită), Șumudică a precizat că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc vârsta de 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care din cauza fotbalului am neglijat-o în mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi în prim-plan cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor.

Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție. Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica cât de curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas” - Marius Șumudică, la story pe WhatsApp, potrivit GSP.

Sursa citată precizează că Șumudică dorește să rămână în cadrul fenomenului în calitate de analist TV.

De-a lungul timpului, Marius Șumudică a pregătit echipe precum Rapid București, Astra Giurgiu, FC Vaslui, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Kayserispor, Gaziantep, Al Shabab sau Al-Raed.

Acesta a câștigat campionatul cu Astra Giurgiu (2016), iar în 2022 a primit medalia de campion cu CFR Cluj, chiar dacă a fost demis la finalul lunii august 2021.