Juventus a câștigat un nou meci în Serie A, formația antrenată de Massimiliano Allegri reușind să se impună în derby-ul cu Torino, scor 4-2.

Jucatorii celor de la JuventusFoto: Nderim Kaceli/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juventus, 4 victorii la rând în Serie A

Calificată în optimile de finală ale UEFA Europa League (unde va întâlni Freiburg), Juventus și-a continuat forma bună din campionat și s-a impus în fața rivalei Torino.

Meciul a avut un ritm spectaculos, ambele formații mizând destul de mult pe cartea atacului.

Oaspeții au dat prima lovitură după doar 2 minute prin Yann Karamoh, dar Juan Cuadrado a egalat pentru „Bătrâna Doamnă” (min 16) din pasa lui Kostic.

Până la pauză, ambele echipe au reușit să mai marcheze câte un gol. Mai întâi Torino a preluat din nou conducerea prin Antonio Sanabria (min 43), iar băieții lui Allegri au restabilit din nou egalitatea în prelungiri (min 45+1), prin Danilo.

Repriza secundă i-a aparținut în totalitate formației gazde. Echipa lui Max Allegri a forțat marcarea golului de 3-2, iar brazilianul Bremer (fostul jucător al torinezilor) a adus-o pentru prima oară în acest meci pe Juventus la conducere (min 71).

Tabela a fost închisă de francezul Adrien Rabiot, care a înscris din pasa lui Bremer, în minutul 81.

Cu acest succes, Juventus se apropie și mai mult de locurile de cupe europene, în ciuda depunctării din scandalul „Prisma”.

Clasament Serie A

1. Napoli 65p

2. Inter 47p

3. AC Milan 47p

4. Lazio 45p

5. AS Roma 44p

6. Atalanta 41p

7. Juventus 35p

8. Bologna 25p

9. Torino 31p