Vinicius Junior a avut o ascensiune fantastică de la transferul său la Real Madrid, iar internaționalul brazilian a fost elogiat de un fost jucător al Barcelonei și comparat cu Ronaldinho și Neymar.

Vinicius JuniorFoto: Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vinicius Junior, asemănat cu Ronaldinho și Neymar de către Cesc Fabregas

La aproape 5 ani de la transferul la Real Madrid, Vinicius Junior a ajuns să fie unul dintre cei mai importanți jucători din primul 11 pentru Carlo Ancelotti.

Cifrele amețitoare ale brazilianului demonstrează că cele 45 de milioane de euro investite de „los blancos” nu au fost cheltuite în zadar.

Vinicius are 18 goluri și 9 pase decisive în 36 de apariții în acest sezon, iar cota sa de piață a ajuns la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Extrema Realului a fost remarcată și de către un fost jucător al Barcelonei, Cesc Fabregas, care l-a asemănat pe Vinicius cu Ronaldinho și Neymar.

„Performanța lui Vinicius este un pic din toate. Dacă aș fi fost fundaș, aș fi încercat să-l acopăr cât de bine puteam, chiar și făcând lucruri pe care nu le fac cu alții pentru că el este mai bun.

Trebuie să încerci să-l scoți din joc pentru că este foarte bun. Este un băiat foarte tânăr, și asta trebuie luat în considerare. Dacă se descurcă bine, poate fi de neoprit precum Ronaldinho sau Neymar.” - a spus Fabregas, conform Cadena Ser.

Mai mult decât atât, Cesc Fabregas a subliniat faptul că le-a sugerat celor de la Barcelona să îl cumpere pe Aurelien Tchouameni, ajuns între timp pe Santiago Bernabeu.

„I-am sfătuit pe cei de la Barcelona să-l semneze pe Tchouameni de la Monaco, dar nu și-au putut permite.”