​Procurorii francezi au deschis o anchetă privind un presupus viol comis de Achraf Hakimi, fundașul echipei Paris Saint-Germain, informează Le Parisien.

Neymar, Kylian Mbappe, Lionel Messi si Achraf HakimiFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Achraf Hakimi, acuzat de viol

Internaționalul marocan, care a fost inclus în cel mai bun 11 al anului la gala premiilor FIFA The Best, a fost acuzat de o femeie în vârstă de 24 de ani că a violat-o în locuința sa dintr-o suburbie a Parisului.

Potrivit femeii, cei doi au început să vorbească pe Instagram pe 16 ianuarie, iar fotbalistul a invitat-o sâmbătă, 25 februarie, la el acasă. Hakimi ar fi început să o sărute pe gură și pe sâni și, în ciuda protestelor acesteia, a agresat-o sexual. Tânăra a spus că a reușit să scape după ce l-a lovit pe fotbalist cu piciorul și a contactat o prietenă pentru a veni să o ia.

Femeia a raportat incidentul la o secție de poliție duminică, dar nu a depus plângere. Potrivit sursei citate, parchetul care se ocupă de acest caz la Nanterre a refuzat să comenteze, dar s-a plâns că „informații deja făcute publice” în presă „au subminat investigațiile necesare pentru aflarea adevărului”.

Căsătorit în secret în 2020 cu Hiba Abouk, o actriță de telenovele din Spania, Hakimi are doi copii.