PAOK Salonic a obținut doar o remiză pe terenul echipei PAS Giannina, scor 0-0, iar Răzvan Lucescu a avut o ieșire nervoasă la finalul partidei.

Razvan LucescuFoto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Enervat de faptul că PAOK nu a primit penalty în prima repriză (după un henț al lui Erramuspe), Lucescu și-a vărsat oful la conferința de presă, unde a ținut un discurs în limba engleză.

„Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Până acum, VAR există în Grecia doar ca să 'fuck PAOK'”, a spus Lucescu, acesta repetând apoi „fuck”.

După ce ofițerul de presă al clubului PAOK l-a rugat pe antrenor să aibă grijă la limbaj, acesta a continuat.

„Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalty, nu e nici ofsaid. Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri.

Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. Fuck PAOK!" - Răzvan Lucescu, citat de sportal.gr.

Lucescu a vorbit și despre sezonul 2017/18, când AEK Atena a câștigat titlul, iar PAOK a terminat pe locul al doilea.

„Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe. Singura în Europa. În lume, nu știu, poate mai sunt” - Răzvan Lucescu.

PAOK Salonic ocupă locul 4 în clasament, cu 48 de puncte adunate în 24 de etape.

Clasament Grecia

1. Panathinaikos 55 puncte

2. AEK 53 (-1 meci)

3. Olympiakos 50

4. PAOK 48

5. Volos 36

6. Aris 34 (-1 meci) etc.