Aflat în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain și departe de un acord de prelungire, Lionel Messi ar putea avea o destinație surprinzătoare pentru ultima parte a carierei.

Lionel Messi Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Messi vrea să își încheie cariera la Newell's Old Boys

Viitorul lui Messi ține în suspans suporterii mai multor echipe. Mai întâi PSG, club de care aparține, apoi Barcelona, de unde a plecat, de asemenea formații din MLS și Arabia Saudită, care și l-ar dori.

Până acum nu au existat indicii despre ce decizie ar putea lua căpitanul Argentinei, care la finalul acestui sezon termină contractual cu Paris Saint Germain și are pe masă oferta de prelungire, scrie Mundo Deportivo.

Sergio Aguero, cel mai bun prieten al lui Leo, a anunțat într-un interviu ce s-ar putea întâmpla în viitor.

„Se gândește serios la posibilitatea de a juca pentru Newell’s”, a declarat „Kun”. Anunțul nu este unul surprinzător, Messi explicând deja că și-ar dori să își termine cariera la clubul unde făcut primii pași în fotbal, înainte de a ajunge la Barcelona.

Multiplul câștigător al Balonului de Aur a evoluat pentru Newell’s Old Boys între 1995 și 2000, de unde a fost transerat de academia catalanilor.